Sök kurser & utbildningar

Akrylmåleri workshop Nyhet

Få utlopp för dina skapande förmågor och upptäck nya sidor hos dig själv! Upptäck akrylmåleriets olika uttrycksmöjligheter, utveckla din färdighet i måleri och arbeta utifrån din egen kunskapsnivå och dina förutsättningar, tillsammans upptäcker och utvecklar vi våra spontana kreativa impulser i måleriet.

Mål

Målet är att du ska ha roligt, känna dig bekväm med materialet och få lust att måla mer. Detta är en workshop där du väljer din inriktning, det kan vara att lära sig mer om abstrakt måleri, kontrastfärger, material och att måla med fantasin. Vi talar om era alster och lyfter fram teknik och intressanta vinklar av verken. Kursdeltagaren ska efter avslutad kurs ha fått ökade kunskaper i akrylmåleri, kommit igång med sitt eget bildskapande och fått lust att fortsätta. Målet är att du ska utveckla din kreativitet och din kunskap om måleriets villkor och mångfald. Stort fokus läggs på kreativitet, glädje och fantasi – våra viktigaste redskap när vi skapar och målar!

Innehåll

Målarteknik, individuellt anpassad efter behov. Arbetsformer Grupperna består av max. 10 deltagare. Huvuddelen av tiden består av individuell handledning och arbete med de egna projekten. Vi kommer arbeta vid staffli i ateljen.

Förkunskaper

För dig som är nyfiken på och intresserad av att prova på att måla och vill gå en helgworkshop. Både nybörjare och du som målat tidigare är välkomna. Mycket tid läggs på att eleven ska få arbeta praktiskt med måleri.

Komp prisinfo

Material ingår inte i kursavgiften. Vi arbetar med oljefärger.
Som deltagare på våra kurser har du 10 % rabatt på konstnärsmaterial på SKC konstnärsbutik.

Kursledare

Chris Robertson Konstnär med utbildning i IT design och måleri. Läs mer om Chris Robertson

Har du frågor?

Cristina Boldrini Tisci
cristina.boldrini-tisci@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Boka nu!

Götgatan 6, 29133 KRISTIANSTAD
22 sep 2018
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
122 dagar
Lö 09:30 - 12:30
Studietimmar
Tillfällen
1 st
Arr nr.
Platser kvar

Behöver du hjälp?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt kurs eller nivå.
info.kristianstad@folkuniversitetet.se

Hitta din kursnivå

A1 Jag kan förstå och använda mycket enkla meningar och samtala hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

A2 Jag kan förstå fraser som rör personliga förhållanden och på ett enkelt sätt beskriva mig, min familj och mitt arbete.

B1 Jag kan oförberedd delta i vardagliga samtal, länka ihop fraser och förklara mina åsikter.

B2 Jag förstår huvuddragen i komplexa texter och kan nästan obehindrat samtala detaljerat om olika ämnen.

C1 Jag kan läsa krävande texter med underförstått innehåll, prata utan att leta efter ord och använda språket effektivt för olika ändamål.

C2 Jag kan höra, läsa och prata språket så gott som flytande, referera fakta och argument och använda stilvariationer.

Utförligare beskrivning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev