Sök kurser & utbildningar

Akrylmåleri heldagskurs Nyhet

Kursledare

Beatrize Bäckström Som självlärd konstnär arbetar Beatrize främst med akrylmåleri och skulptur, och har deltagit i utställningar runt om i världen. Läs mer om Beatrize Bäckström

Har du frågor?

Sanna Krizmanic
sanna.krizmanic@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Boka nu!

Lineborgsplan 11, 35233 VÄXJÖ
Ej fastställt
Slutdatum
30 dec 2018
Antal veckor
1 veckor
Lö 09:00 - 17:00
Studietimmar
Tillfällen
1 st
Arr nr.
Platser kvar

Behöver du hjälp?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt kurs eller nivå.
info.vaxjo@folkuniversitetet.se
Tel: 0470-144 20

Hitta din kursnivå

A1 Jag kan förstå och använda mycket enkla meningar och samtala hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

A2 Jag kan förstå fraser som rör personliga förhållanden och på ett enkelt sätt beskriva mig, min familj och mitt arbete.

B1 Jag kan oförberedd delta i vardagliga samtal, länka ihop fraser och förklara mina åsikter.

B2 Jag förstår huvuddragen i komplexa texter och kan nästan obehindrat samtala detaljerat om olika ämnen.

C1 Jag kan läsa krävande texter med underförstått innehåll, prata utan att leta efter ord och använda språket effektivt för olika ändamål.

C2 Jag kan höra, läsa och prata språket så gott som flytande, referera fakta och argument och använda stilvariationer.

Utförligare beskrivning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev