Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Kurser

Kurser

På Fotoskolan STHLM har vi kurser både för dig som vill komma igång med att fotografera och för dig som vill ta dina kunskaper till nästa nivå. För dig som redan arbetar med fotografi och rörlig bild och vill utveckla dig i ämnet, har vi inspirerande föreläsningar och workshops.

 • Foto, grundkurser

  På våra grundkurser i foto lär du dig både grunderna i fotografi och bildkomposition och gör praktiska övningar för att du ska bli mer kreativ med din kamera.

 • Foto, fortsättningskurser

  Våra fortsättningskurser i foto riktar sig till dig som redan har en grund inom fotografi. Här får du fördjupa dina kunskaper inom både kamerateknik och fotografi samt bildbearbetning och ljussättning.

 • Foto, fördjupningskurser

  Här får du fördjupa dig i ett område inom foto.På en fördjupningskurs i foto kan du hitta din specialitet och bli bättre på någon typ av fotografi.

 • Film

  Vill du lära dig filma och redigera från grunden eller har du siktet inställt på en filmutbildning. Gå en av våra kurser i film!

 • Barnfotografering

  Vill du gå en fotokurs under din föräldrarledighet? Gå en kurs i bebisfoto och lär dig att ta bra foton av ditt barn.

 • Workshops och föreläsningar

  Vi har återkommande workshops och föreläsningar med intressanta fotografer och andra i den fotografiska branschen.

Kurser

Toggle module

Kursnivåer

Toggle module

Grund

För dig som inte fotograferat så mycket eller kanske inte alls. Du lär dig hur din kamera fungerar eller hur dina bilder blir bättre.

Fortsättning

För dig som kan en del redan. Kanske har du tidigare gått någon av våra kurser eller likvärdiga och vill gå vidare med nya utmaningar inom fotografi.

Fördjupning

För dig som arbetar som fotograf eller är en hängiven och kunnig amatör. Du söker kunskap och utmaningar i form av workshops och specialiserade kurser.

Fotoläraren tipsar!

Toggle module

Längre utbildning inom animerad film

Toggle module
Animationsakademien