Sök Meny
Administrativt arbete

Administrativt arbete

Arbeta som ledare, chef, kursadministratör, ekonom eller på annat sätt med administration.

Skolchef, Tibro Hantverksakademi

Folkuniversitetets Hantverksakademi i Tibro erbjuder YH-utbildningar som bygger på den tradition, kunskap och utveckling i möbelbranschen som gjort Tibro till Sveriges möbelcentrum. Vi söker nu skolchef till verksamheten. Sista ansökningsdag 27 maj.

Verksamhetsledare, Malmö och Lund

Folkuniversitetet i distrikt Syd, Malmö/Lund/Trelleborg, söker två verksamhetsledare till uppdragsverksamheten med särskild inriktning mot SFI. Ansök senast den 23 maj.

Utbildningsadministratör Kursenheten, Göteborg

Folkuniversitetets kursavdelning i Göteborg erbjuder kurser, längre utbildningar och föreläsningar inom områden som språk, ekonomi, kommunikation, skrivande, hälsa och hållbar utveckling. Vi är också testcenter för IELTS, Cambridge ESOL och Swedex. Nu söker vi en utbildningsadministratör. Sista ansökningsdag 27 maj.

Kundtjänstmedarbetare, Malmö/Lund

Är du vår nya stjärnsäljare? Vi söker kundtjänstpersonal med säljerfarenhet till kursverksamhetens marknadsteam på Folkuniversitetet i Malmö och Lund. Ansök senast den 6 juni.

Verksamhetsledare utveckling, Malmö

Vi söker en driven ledare och inspiratör, till vårt kursutvecklingsteam på Folkuniversitetet i Malmö och Lund. Ansök senast den 10 juni.

Folkbildare i Trelleborg

Vi söker dig som vill utveckla och stödja kultur- och föreningslivet i Trelleborg och utveckla Folkuniversitets folkbildningsverksamhet på orten. Ansök senast den 15 juni.

Förvaltningsledare webb och intranät, Stockholm

Vi söker förstärkning i form av en förvaltningsledare för extern webbtjänst och intranät med placering i Stockholm. Sista ansökningsdag 2018-06-17

Distriktschef till Norrbotten

Folkuniversitetet Norr söker en distriktschef till Norrbotten med placering i Luleå alternativt Boden.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.