Sök Meny
Pedagogiskt arbete

Pedagogiskt arbete

Arbeta som lärare, cirkelledare, mentor eller handledare.

Lärare Sfi kvällstid, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg bedriver utbildning inom svenska för invandrare (Sfi) och kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Vi söker legitimerade och behöriga lärare i Sfi och Svenska som andraspråk och som vill undervisa inom Sfi på kvällstid. Sista ansökningsdag 25 maj.

Handledare, Södertälje

Till vår uppdragsverksamhet i Södertälje söker vi nu en engagerad handledare med erfarenhet och intresse av arbete med integrering. Sista änsökningsdag är 25 maj.

Skolkurator, Stockholm

Kungstensgymnasiet söker från och med den 13 augusti en skolkurator på 40%. Sista dag för ansökan är den 27 maj 2018.

Gymnasielärare i idrott och hälsa, Stockholm

Kungstensgymnasiet söker från och med den 13 augusti en legitimerade gymnasielärare i idrott och hälsa och evt annat ämne. Sista dag för ansökan är den 27 maj 2018.

Huvudlärare Yh-utbildning Visuell Kommunikatör Fotograf, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker nu en huvudlärare till Yrkeshögskoleutbildningen Visuell Kommunikatör Fotograf. Sista ansökningsdag 28 maj.

SFI-lärare, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg bedriver utbildning inom svenska för invandrare (SFI) som en del i kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare i SFI och Svenska som andraspråk. Sista ansökningsdag 30 maj.

Gymnasielärare i matematik, Stockholm

Kungstensgymnasiet söker från och med den 13 augusti en legitimerade gymnasielärare i matte och evt annat ämne. Sista dag för ansökan är den 3 juni 2018.

Gymnasielärare svenska/filosofi, Malmö

Till Folkuniversitetets gymnasieskola Einar Hansengymnasie med placering i Malmö. Ansök senast den 10 juni.

Arbetsgivarkoordinator Korta vägen, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg bedriver arbetsmarknadsutbildningen Korta vägen för utländska akademiker. Uppdragsgivaren är Arbetsförmedlingen och syftet med Korta vägen är att hjälpa utländska akademiker att komma tillbaka till sitt ursprungliga yrke. Vi söker nu en arbetsgivarkoordinator till uppdraget. Sista ansökningsdag 15 juni.

Sfi-lärare, Malmö, Lund och Trelleborg

Vill du vara en del av vårt engagerade lärarlag och utveckla vår sfi-verksamhet? Vi söker sfi-lärare till Malmö, Lund och Trelleborg. Ansök senast den 20 juli.

Lärare inom VA-projektledning, Gävle

Vi söker dig som vill arbeta med att utbilda studenter inom vår YH-utbildning till VA-projektör. Ansök senast 29 juni.

Kursledare, Gävle

Varje dag arbetar vi på Folkuniversitetet med spännande kurs- och utbildningsuppdrag för vuxenstuderande. Vill du göra skillnad? Välkommen att bli en av oss! Ansök senast 29 juni.

Lärare i svenska som främmande språk, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker lärare i svenska som främmande språk/andraspråk. Tillsättning sker löpande.

Lärare i svenska, Härnösand

Vi söker engagerade lärare till våra uppdragsutbildningar till företag och organisationer, samt till vår internationella akademikerutbildning Korta Vägen.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.