Gymnasielärare i idrott och hälsa, Stockholm

Kungstensgymnasiet söker från och med den 13 augusti en legitimerade gymnasielärare i idrott och hälsa och evt annat ämne. Sista dag för ansökan är den 27 maj 2018.

Folkuniversitetet är huvudman för en gymnasieskola i Stockholms innerstad - Kungstensgymnasiet. Vi erbjuder Sam-sam, Sam-beteende, Ek-ek samt Estetiska programmet, med profilering mot fotografi. Gymnasieskolan har ca 400 elever. I byggnaden finns också en mängd andra utbildningar och kurser. Vi har en internationell profil och vi söker ämnesövergripande kopplingar som manifesteras i återkommande arbete i projektform. Vår elevsyn bygger på en tilltro till människans inneboende möjligheter och vi betonar grupprocessen som en gynnsam förutsättning för individens lärande. Vår höga ambitionsnivå gör arbetet utvecklande och stimulerande. Arbetslaget gör den enskilde läraren ännu lite bättre.

Vi söker från och med den 13 augusti en legitimerade gymnasielärare i idrott och hälsa och evt annat ämne.

Vi tror att du har gedigna ämneskunskaper och brinner för att arbeta med ungdomar och deras utveckling. Du söker efter beröringspunkter mellan ditt eget och övriga ämnen samt med vår omvärld. Du inser utifrån detta att samarbete med andra lärare är essentiellt för att lyckas med uppdraget eftersom det som händer i det egna klassrummet är en mindre del av en större helhet. Dessutom värdesätter du möjligheten att arbeta i en stor och mångfacetterad utbildningsorganisation.
Endast behöriga sökande är aktuella för oss.

Tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning.

Du kan läsa mer om vårt gymnasium på vår hemsida www.kungstensgymnasiet.se

Fackliga representanter:
Claes Forsslöf Lärarförbundet claesforsslof@hotmail.com
Niklas Keyser, Lärarnas Riksförbund tel. 08-613 25 32

OBS! Vi undanber oss alla försök att sälja in ytterligare annonsering eller liknande.

Sista dag för ansökan är den 27 maj 2018. Vi kommer att intervjua löpande.

Karin Lennermark
karin.lennermark@folkuniversitetet.se

Wendy Mercier
Bitr rektor
wendy.mercier@folkuniversitetet.se

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.