Pressrum och pressklipp

Press och sociala medier

Här finns de senaste pressmeddelandena från Folkuniversitetets pressrum och kontaktuppgifter för journalister. Här hittar du också vår tidskrift.

Tidskriften Folkuniversitetet skickas till medarbetare och andra intressenter. I skriften ges aktuella omvärldsanalyser och konkreta verktyg till medarbetare.

Tidskriften Folkuniversitetet

Folkuniversitetet kommunicerar med deltagare, med omvärlden och med sina samarbetspartners bland annat via sociala medier. Här finns våra nationella konton.

Sociala medier

Folkuniversitetets logotyper för trycksaksproduktion, webb och visuella medier.

Logotyper

Folkuniversitetets logotyper för trycksaksproduktion, webb och visuella medier.

Har du frågor?

Gabriella Eriksson, kommunikationschef